Snap Shot Sunday #1

Posted 8 september 2019 by Mama in Wonderland in Persoonlijk, Snap Shot Sunday, Snap Shot Sunday / 0 Comments

Snap Shot Sunday…. een week lang foto’s bijhouden om te laten zien hoe mijn week was. Ik blijf het moeilijk vinden om eerlijk te zijn. Ik begin er altijd vol goede moed aan en voor ik het weet ben ik enkele dagen foto’s vergeten te nemen. (Of toch in elk geval foto’s die geschikt zijn voor publicatie.)

Wij sloten onze zomer trouwens af met een bezoekje aan het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Sinds we jaren geleden een abonnement namen op de Efteling is dit echt een traditie geworden. Eerst was het een date night voor de meneer en mezelf, maar ondertussen nemen we de kindjes gezellig mee. ( En maken we het minder laat.)

Regelmatig lopen we op zo een dagje in de Efteling ook even het Efteling museum binnen. Deze keer viel me deze knappe kikker op. Ik moest direct een foto nemen om naar mijn moeder te sturen. Ik herinner me nog het vijvertje voor Festival Carnaval toen ik klein was. Nog dertigers die zich de vijver en fontein herinneren?

Zaterdag hadden we klusjesdag op school van de kinderen. (Nu ja kind. Lotte start pas in november met school.) Maar na een tweetal uurtjes bleek het late avondje toch zijn tol te halen. Deze kleine dame vond een springkasteel de ideale plek om een tukje te doen. (We zullen er maar niet bij vertellen dat ze ’s avonds het huis tot 22 uur op stelten wist te zetten. Papa en ik wisten meteen weer waarom Juffrouw Lotte al een jaar geen middagdutjes meer doet.

Zondag hielden we dan ook een rustdagje, want de eerste schooldag stond natuurlijk voor de deur. En thank god voor Action! Sinds Jules met papa naar Toy Story 4 ging kijken is hij helemaal into Toy Story. Je kan je voorstellen hoe ontzettend blij hij werd met het knutselpakket van Action. Onze eigenste Vorkje siert nu onze schouw. (En ja, dat is onze was in de achtergrond. Onze droogkast is al een tijdje stuk en ik weiger een  nieuwe te kopen tot we verhuizen.)

En dan is het zover… de eerste schooldag. Op deze foto valt het me pas op hoe groot hij geworden is. Zoals ik daarnet al zei heeft hij een beetje een Toy Story obsessie ontwikkelt. Deze trui van Buzz heeft eigenlijk nog vleugeltjes, maar die mochten van pretbederver mama niet mee naar school.

En toen begon de miserie…. Ontzettende tandpijn die uiteindelijk zou eindigen in 3 tandartsbezoeken. (Fingers crossed dat het daarmee stopt.) Zenuwverwijdering, met spoed terug want hé vergeten de zenuw te verwijderen en dus nog altijd vreselijke pijn. En bezoek nummer drie voor een wortelkanaal behandeling en een vulling van mijn tand. Deze week zag ik mijn tandarts meer dan ik mijn echtgenoot zag. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik hem nu een tijdje niet meer hoef te zien.

 

Geef een reactie