As We Speak #1

Posted 16 september 2019 by Mama in Wonderland in As We Speak, Persoonlijk / 0 Comments

Soms ben ik een beetje een pikkedief.  Bij Kwante in Wonderland zag ik deze “As We Speak”. Kwante zag het op haar beurt bij  Fiekefatjerietjes. Het is een echte trend aan het worden, want zei zag het bij een andere blogger en die blogger waar bij een buitenlandse bloggers.

As we speak

Lezen: ik las deze maand twee boeken. Ik heb echt een reading slump sinds een zestal weken. Iets waar ik nog nooit mee geconfronteerd werd. Maar ik hoop dat mijn huidige boek hier een einde aan weet te stellen. Ik ben volop aan het genieten van A Spell of Murder. Het is mijn eerste kennismaking met het genre “cosy mystery” en ik moet zeggen dat het me tot nu toe erg bevalt. Het heeft ook een heerlijke herfst sfeer dat ik nog wat versterk met een lekker fleece dekentje, kaarsjes en een kopje thee.

Eten: Onze weekmenu werd een beetje aangepast deze week, want er heerste een kleine buikvirusje bij ons thuis. Stoemp en witloof met hesp en kaas werd vervangen door kip en rijst. De ontdekking van deze week was trouwens een tray bake. Zo een makkelijke oplossing voor drukke avonden.

Bezig met:

Potjestraining bij Lotje… geen succes. Grote frustratie bij mama en papa. Maar ooit gaat het goed komen.

Inpakken, want onze verhuis komt steeds dichter en dichter. (Hoewel de echtgenoot streng blijft zeggen dat 7 weken een zee van tijd is.)

Genieten van: De herfst! Ik weet dat heel veel mensen de zon missen, maar herfst is echt mijn seizoen. Ik vind het heerlijk om ’s avonds kaarsjes aan te steken en onder een dekentje met een kop thee masterchef te kijken. We doen niets liever dan de kinderen in hun regenpakjes steken en samen in plassen gaan springen. En we brengen uren door in het bos spelend met de gevallen bladeren. Herfst… ik ben er zo dol op.

Kijk naar: Masterchef Australia, het laatste seizoen en callboys het nieuwe seizoen.

Luister naar: Einzelganger, de nieuwe CD van Geert Verdickt. Vorige week mochten we naar de Try-Out van zijn nieuwe tour en ik werd tot over mijn oren verliefd op het nieuwe album.

Gekregen: Euh… denkt diep na…. Ik kreeg de laatste tijd volgens mij helemaal niets.

Gekocht: Heel erg veel. We zijn natuurlijk volop bezig met verf enz te kopen voor onze nieuwe woning. Daarnaast is de Sint alvast wat stock aan het inslaan zodat hij geen gigantische bedragen moet ophoesten eind november, begin december.

En daarnaast ook veel kleren en schoenen voor de kinderen. Want ze hebben allebei een groeispurt getrokken en hebben dus behoorlijk wat nieuwe kleding nodig. Mama en papa weten weer waarom ze gaan werken.

En hoe zit het bij jullie? Wat hebben jullie de laatste tijd gedaan?

Geef een reactie