The Insiders: Spa Duo wat vonden wij er nu van?

Posted 13 september 2019 by Mama in Wonderland in Drankjes / 0 Comments

Hier in huis testen wij graag nieuwe dingen uit. Als we iets nieuws spotten in de supermarkt dan kan je er donder opzeggen dat het hoogstwaarschijnlijk in ons karretje zal belanden. We zijn dan ook al een tijdje lid van The Insiders en hebben af en toe geluk aan hun campagnes te mogen meedoen. Een van de campagnes waar je erg benieuwd naar waren was diegene rond Spa Duo. Want laat ik het maar eerlijk toegeven naast bruiswater drinken mijn mini’s ook gewoon sap en in het weekend wel eens een glas limonade.

Er waren dus twee hele enthousiaste kindjes in huis toen onze testdoos mocht opgehaald worden. Ze waren allebei helemaal onder de indruk van alle flessen drinken. Dat ze niet allemaal voor hen bestemt waren en dat mama ook flesjes ging uitdelen was wat moeilijker te begrijpen, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Als een volleerd panel gingen ze aan het testen en ze waren redelijk unaniem in hun besluit Frambozen / Bramen en Perzik/Appel waren hier twee hele populaire smaken. De meneer en ikzelf moeten toegeven dat Perzik/Appel ons ook wel kon bekoren. Bosvruchten was voor ons dan weer net een tikje te zoet, maar dat verklaarde natuurlijk meteen hoe populair deze was bij de kinderen. Onze dochter was ook wel te vinden voor Citroen/Komkommer.

En natuurlijk moest mama er ook mee aan de slag gaan, want je kan toch veel meer met dit goedje dan gewoon een glaasje uitschenken. Proef of de som dan maar en hallo alcoholvrije cocktails! Die zowel bij klein als bij groot in de smaak vielen.

Dus ja, voor ons was het testen van Spa Duo een fijne ervaring. De drankjes zullen hier zeker nog in huis komen en stiekem ben ikzelf erg benieuwd naar de watermeloen variant.

 

Geef een reactie