Disclaimer

1. Gebruiksvoorwaarden

Alle aangeboden informatie die vanaf mijn blog verzameld wordt is voor eigen risico. Je kiest er zelf voor om mijn blog te bezoeken en de artikelen die ik plaats te lezen. Moest je toch door iemand gedwongen worden om mijn blog te lezen aarzel dan niet om mij te contacteren.

2. Copyright Policy

Ik ben de wettelijke copyright houder van al het materiaal op mijn blog . Het is dus niet toegestaan de inhoud te gebruiken om te her-printen of publiceren zonder mijn uitdrukkelijke geschreven toestemming. Indien je iets leuk wil doen met de inhoud van mijn blog wees dan niet bang en vraag het me even. Samen bedenken we vast wat leuks!

3. Vrijwaring

Ik ben geen dokter, lerares, advocaat en geef geen professioneel advies. Alles op mijn blog is gebaseerd op eigen ervaringen en bedoelt als entertainment voor anderen om te lezen.

4. Privacy Statement

Ik zal je persoonlijke of contactgegevens niet aan een ander bedrijf verkopen. Ook zal ik je niet op spam lijsten plaatsen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders of mensen die reacties op mijn blog schrijven.

5. Reserve Rechten

Ik heb het recht om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen (te gaan naar een betaald platform) op eigen discretie.

6. Adverteerders en Sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Indien je producten koopt via links vanaf mijn blog en er treden problemen op met de verkoop, gelieve je te wenden tot diegene waar je het product bij kocht.

7. Acties en Advertorials

Indien er samenwerkingen op de blog verschijnen dan gaat dit over producten waar ik achter sta en die voor mij binnen het concept van mijn blog passen.

8. Voor de bedrijven die willen samenwerken

Perspakketten die zonder mijn medeweten naar me worden o hebben geen garantie dat erover wordt geschreven op mijn blog. Natuurlijk probeer ik dat zoveel mogelijk te doen, indien de producten mij aanspreken en passen binnen mijn concept.